Title Image

Geslaagde en gezellige briefing

Geslaagde en gezellige briefing

We mogen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. Na het informatieve deel over de wedstrijd gaf Sander van Doorn een fantastisch leuke en indrukwekkende presentatie over zijn zeilcarriére, vooral met zijn mini’s.

 

De organisatie nam in het eerste deel van het programma aspecten van veiligheid, de wedstrijdbepalingen, tracking & tracing, de uitslag en de te winnen prijzen door.  Dat werd afgesloten door een ronden van vragen & antwoorden. Zo vroeg één van de deelnemers of de wedstrijdbepalingen en de banen van vorig jaar gepubliceerd konden worden. In antwoord daarop staan nu de wedstrijdbepalingen in concept en staan de banen van 2015 op de site.

 

Sander van Doorn nam ons na de pauze door zijn zeil-CV en vertelde met alle eerlijkheid over zijn leermomenten door zijn meest opvallende zeilavonturen. Enkele versies van de 200 Myls ‘SOLO’  hoorden daar ook bij, maar nog bijzonderder waren o.a. het succesvol uitzeilen van belangrijke langebaan wedstrijden in het Franse minicircuit en een schipbreuk.