Title Image

Steeds beter!

Steeds beter!

Dit jaar was weer een prachtig evenement, met dank aan alle sportieve zeilers, alle sponsoren en vrijwilligers, Restaurant Bataviahaven en de Bataviahaven. En Joost en Otje uiteraard, zonder hun bijdrage maken we niet veel klaar.

 

Zowel de delen die georganiseerd waren als de spontane acties, zoals een heuse afterparty met diner op zaterdag, pakten erg leuk uit. Het evenement ontwikkelt, omdat we elk jaar jullie terugkoppeling krijgen en de 200 Myls ‘SOLO’ daarmee steeds doorontwikkelen. We leren van dit jaar ook dat we volgende jaren die afterparty een naam en plek in het evenement willen geven, zodat meer zeilers erbij kunnen zijn.

 

Heb je ook nog goede ideeën hoe we volgende edities nog leuker en beter kunnen maken, schrijf die dan voor ons op. We hebben binnenkort weer de evaluatievergadering en bespreken jullie goede ideeën dan graag. Je kunt je bericht insturen via de contactpagina, kies dan voor het onderwerp ‘evaluatie’, of direct aan evaluatie@200Myls.nl