Title Image

Inschrijving definitief gesloten

Inschrijving definitief gesloten

Per 31 augustus in de inschrijving voor dit jaars 200 Myls ‘SOLO’ ¬†definitief gesloten. Nooit eerder verliep de inschrijving zo snel en naar zo’n groot deelnemersaantal. Afgelopen nacht zijn ook de laatste baancorrecties gepubliceerd en dankzij zeilers die al met de voorbereidingen bezig zijn, zijn daar nog de laatste details rechtgezet, zo hopen we. Check en dubbelcheck de documenten op onze website en vooral de laatste kaartcorrecties, anders kan je voor vervelende verrassingen komen te staan. Veel plezier met de voorbereidingen! De Bataviahaven heeft aangegeven ons ook met zo’n groot deelnemersaantal graag te verwelkomen en heeft als medesponsor van het evenement erg aantrekkelijke afspraken met ons gemaakt.