Title Image

BELANGRIJKE WIJZIGING

BELANGRIJKE WIJZIGING

Ten opzichte van de wedstrijdaankondiging zoals eerder gepubliceerd op onze website hebben wij de locatie van een aantal activiteiten gewijzigd. De start/finish haven blijft ongewijzigd de Bataviahaven in Lelystad.

 

  • De steigerborrel zal op 3 oktober vanaf 17:00 uur echter plaatsvinden op de ‘Abel Tasman’
  • Het Palaver zal op 3 oktober om 20:00 uur eveneens plaatsvinden op de ‘Abel Tasman’ in plaats van in restaurant Bataviahaven. Mocht je voorafgaand aan het palaver een hapje willen eten op de ‘Abel Tasman’, lees dan hieronder hoe je dit kunt reserveren. Zonder reservering is het niet mogelijk om op de Abel Tasman mee te eten.
  • De prijsuitreiking zal op 1 november vanaf 20:00 ook plaatsvinden op de ‘Abel Tasman’

 

Na enkele succesvolle jaren bij Restaurant Bataviahaven past ons evenement niet meer in de formule van het restaurant. Dankzij Anjo Schimmel en haar medewerkers kijken we terug op een aantal zeer succesvolle jaren als gast bij haar restaurant, enorm bedankt daarvoor!  Anjo heeft gelukkig voor ons een zeer waardig alternatief kunnen bemiddelen:

Wij zijn voor o.a. het palaver en voor de prijsuitreiking nu als gast welkom aan boord van het sfeervolle schip de ‘Abel Tasman’. Het schip zal voor ons evenement afgemeerd worden aan de steiger vlak naast onze ligplaatsen in de Bataviahaven. 

In afwijking op eerdere jaren zijn naast de koffie en appeltaart ook de andere drankjes die avond tijdens en na het palaver voor rekening van de organisatie van de 200 Myls ‘SOLO’, waarbij we een maximum budget gesteld hebben. Als dat budget bereikt is, kan op jullie eigen kosten nog nageborreld worden.

 

Steigerborrel
Als welkom bij ons evenement zal op 3 oktober vanaf 17:00 een steigerborrel georganiseerd worden, ook aan boord van de Abel Tasman. Dit is op kosten van de Stichting 200 Myls ‘SOLO’. Iedereen, deelnemers en hun familie of vrienden, zijn van harte welkom daar een drankje te komen nuttigen en elkaar te ontmoeten.

 

Schippersmaaltijd
Op 3 oktober, na de steigerborrel, kan de Abel Tasman voor ons ook een schippersmaaltijd verzorgen vanaf 17:30 uur, indien zich voldoende personen aanmelden. De maaltijd bestaat uit een pastabuffet (4 soorten pasta) en kost Euro 13,50. Het eten en de drankjes daarbij zijn voor eigen rekening en kunnen contant en met PIN met Abel Tasman afgerekend worden. Deelnemers hebben een mail gekregen, waarop ze kunnen reageren om zich aan te melden.

 

Almost over party
Voor zij die zaterdagavond al gefinisht zijn, of voor hen die daarvoor speciaal harder gaan doorvaren, zal op zaterdag avond aan boord van de Abel Tasman een gezellig feest gehouden worden. Drankjes zijn voor jullie eigen rekening. Er wordt nog onderzocht of we ook een maaltijd kunnen verzorgen, ook weer voor jullie eigen rekening. Daarvoor moeten we nog naar een formule zoeken hoe we met de onzekerheid van het aantal eters om kunnen gaan, want dat hangt van het weer en van jullie animo af :-)

 

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking zal op 1 november 2017 om 20:00 uur ook aan boord van de Abel Tasman gehouden worden. De Abel Tasman zal dan niet aan de steiger naast onze ligplaatsen liggen, maar in de hoek bij de andere charterschepen.

Veel plezier en succes met de voorbereidingen. We zien jullie graag op 3 oktober, in ieder geval bij het palaver aan boord de Abel Tasman!