Title Image

SW factoren

SW factoren

Via de deelnemerslijst via onze website zijn de nu vastgestelde SW’s te zien.

 

De SW’s zijn zoals door u opgegeven, zoals door Sailsupport afgegeven, zoals voorgaande jaren reeds toegepast of zoals door onze SW experts bewerkt. Zoals u wellicht bekend bekend hanteren we een basis SW, niet gecorrigeerd voor schroeven, zeilen, kielen, rolfokken, laminaat o.i.d., nadat we uitbereidere systemen geprobeerd hadden. De ervaring leerde ons dat uitgebreidere systemen in dit soort evenement tot nog veel meer discussies, onenigheid en soms, helaas, tot valsspelen leidt. De 200 Myls ‘SOLO’ wil zich afzijdig houden van een theater waar de handicap bron van ellende, dicussie en protesten wordt.

 

Echter, onze organisatie kan simpelweg een fout gemaakt hebben, of iets niet goed hebben begrepen. Mocht u van mening zijn dat uw SW echt verkeerd staat, neem dan s.v.p. via het contactformulier contact met ons op. Dat nemen we serieus in behandeling tot uiterlijk 1 oktober 2017. Daarna staan de SW’s definitief vast en wensen we daar niet meer over te discussiëren of te corresponderen. Over SW’s beginnen na 1 oktober, rondom het palaver, de start en tijdens of na de wedstrijd wordt volgens een inmiddels bekende traditie, niet geaccepteerd en afgewimpeld. We houden het graag sportief met deze duidelijke richtlijnen.