Title Image

Voorlopige uitslagen

Voorlopige uitslagen

171015 Voorlopige uitslag 200 Myls ‘SOLO’ 2017 voor publicatieBij deze presenteren we de voorlopige uitslagen van de 22e 200 Myls ‘SOLO’, van 2017. De uitslagen zijn op basis van trackergegevens, logboeken, de bekende SW waarden en de eventueel toegekende strafplaatsen. Deelnemers die strafplaatsen of een DSQ hebben gekregen, krijgen een individuele toelichting daarop.

Via de uitslagenpagina van mijnzeilwedstrijden.nl kun je je eigen start- en finishtijden controleren. Klik op ‘GPS’  op je persoonlijke pagina te zien. De uitslagenpagina via Mijnzeilwedstrijden zelf wijkt af van de hieronder getoonde uitslagen, door problemen in berekeningen van strafplaatsen e.d. De lijst zoals hieronder gepubliceerd is zoals die door ons gebruikt wordt.

Mochten je van mening zijn dat er fouten gemaakt zijn, dan kun je tot 25 oktober je opmerkingen of vragen plaatsen. Als die op vriendelijke en respectvolle wijze ingediend worden, worden ze zeker serieus bekeken en worden uitslagen mogelijk aangepast.

Check de uitslagen: 171015 Voorlopige uitslag 200 Myls ‘SOLO’ 2017 voor publicatie