Title Image

Donatie aan de KNRM

Donatie aan de KNRM

De Stichting 200 Myls ‘SOLO’ doet er alles aan om een leuk evenement te organiseren. Daarbij is iedere zeil(st)er op zichzelf aangewezen en moeten ze en moet hun materiaal in goede conditie zijn… en ze moeten een beetje geluk hebben.

 

We, organisatie en deelnemers, zijn ons ervan bewust dat zeilers ook weleens pech hebben. Naast alle matregelen die wij treffen om het evenement zo veilig mogelijk te maken, is het wel erg prettig dat professionals en vrijwilligers bereid zijn en goed voorbereid zijn om ons een helpende hand te bieden.

 

Dit jaar hebben enkele zeilers hulp ingeroepen o.a. van de KNRM, om bij hun pech erger te voorkomen. Voor zover wij weten zijn er geen levensbedreigende situaties geweest, waarschijnlijk mede als gevolg van de goede voorbereidingen en de verantwoordelijke houding van de zeilers en van de organisatie. We zijn erg blij dat de hulpverlening steeds prima verlopen is.

 

Uit respect en waardering voor de beschikbaarheid van de KRNM en helemaal voor de hulp die zijn boden bij enkele assistenties, doneert de Stichting 200 Myls ‘SOLO’ dit jaar o.a. Euro 7,50 voor elke deelnemer die zich als starter bij het palaver meldde. De donatie is inmiddels overgemaakt, met dank aan de KNRM!