Title Image

Evaluatie

Evaluatie

Ook 2017 was weer een bijzondere editie van de 200 Myls ‘SOLO’.  We hadden pittige weersvoorspellingen en hebben voor het eerst in de geschiedenis het evenement een beetje moeten aanpassen om het veilig en leuk te houden voor iedereen. Ondanks dat is er op het scherpst van de snede gevaren en was het weer ongekend spannend aan de top van het klassement. Op 4 1/2 dagen en 125 Nm zeilen waren de verschillen slechts enkele minuten en soms zelfs slechts een handje vol seconden.

Daarnaast hebben we dit jaar een aantal nieuwe sociale elementen geïntroduceerd zoals de steigerborrel op dinsdag, het gezamenlijk eten voorafgaand aan het palaver en het op zaterdagavond en natuurlijk de Abel Tasman als plaats van samenkomen ‘in stijl’.

Zoals ook inmiddels traditie is horen wij graag van jullie wat jullie hiervan vonden. Heb je leuke ideeën of zie je verbeterpunten waardoor het evenement nog beter of leuker kan worden? Wij bespreken deze ideeën in de evaluatievergadering en koppelen aan je terug wat we met jouw inbreng gaan doen.

Je kunt je bericht voor 12 november 2017 insturen via de contactpagina op de 200Myls website, kies dan voor het onderwerp ‘evaluatie’, of direct per mail aan evaluatie@200Myls.nl <mailto:evaluatie@200myls.nl>

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de stichting 200 Myls ‘SOLO’