Title Image

Vol = vol

Vol = vol

De eerste 24 uur van inschrijving ontvingen we 120 aanmeldingen. Nooit ging het zo snel! Vorig jaar, hebben  we, om niemand te hoeven teleurstellen, het maximum deelnemersaantal vergroot van 100 naar 140 deelnemers. We hebben toen geïnvesteerd in extra trackers en uiteraard wat extra werk gehad, maar dat deden we met plezier.

 

Echter en ondanks dat we nooit zeilers hebben willen teleurstellen, hebben we, overweldigd door het enorme aantal aanmeldingen de eerste dag, besloten dat het maximum deelnemersaantal niet groter gesteld zal worden dan 140. Boven dat aantal lopen we tegen grenzen op in de starthaven en in de locatie waar we bij elkaar komen voor de diverse bijeenkomsten zoals briefing, palaver en prijsuitreiking.

 

Mocht je je ingeschreven hebben en tóch niet mee kunnen doen, trek je dan vooral terug om zo plaats te maken voor zeilers die graag mee willen doen.