Title Image

Op zoek naar een goeie voorbereiding?

Op zoek naar een goeie voorbereiding?

Ontdek de 75Mijls IJsselmeer of 30Mijls Markermeer!

De 75Mijls IJsselmeer – 30Mijls Markermeer is een wedstrijd/prestatietocht waarbij de deelnemer zelf het tijdstip en de start- en finishlocatie bepaalt. Een aantal vaste boeien langs de kust van het IJsselmeer vormen een ‘rondje’ van ongeveer 75 mijl en langs de kust van het Markermeer een ‘rondje’ van 30 mijl. Leg (één van) deze banen af met een zo hoog mogelijke gemiddelde snelheid en je komt, na toepassingen van de handicap, in de hall of fame van het klassement van dit evenement (75Mijls IJsselmeer of 30Mijls Markermeer)!

50 30 mijls

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier kun je aan deelnemen wanneer het jou uitkomt, wanneer je boot er klaar voor is en wanneer het weer je aanstaat! Ideaal dus voor de toerzeiler die de uitdaging zoekt om, al dan niet met een rustpauze, eens 75 mijl/30 mijl te zeilen. Maar ook een uitdaging voor de fanatiekeling die weken lang de weerverwachting volgt en de polair van zijn boot optimaliseert om op die ene dag een recordtijd neer te zetten! En mocht je de smaak te pakken hebben: je hoeft niet een heel jaar te wachten totdat het evenement weer plaatsvindt. Bij de 75Mijls IJsselmeer / 30Mijls Markermeer kun zo vaak meedoen als je wilt en 24×7, 365 dagen per jaar starten!

 

Kortom: Starten wanneer en waar je wilt, 75 of 30 mijl zeilen, een heel jaar in competitie!

 

Deelnemen is kosteloos, zonder verdere verplichtingen!

 

De organisatie van de 75Mijls IJsselmeer – 30Mijls Markermeer ligt niet bij de Stichting 200 Myls ‘SOLO’, maar is in handen van Otto le Grand en Berry Dijkhuizen, beiden enthousiast deelnemer aan de 200 Myls ‘Solo’. Wij doen dit als hobby; belangeloos, voor alle deelnemers en naar wij hopen ook met alle deelnemers.

 

Voor meer informatie, zie www.75mijls.com