Title Image

Gefinisht! En nu?

Gefinisht! En nu?

Je bent gefinisht, of niet. Nu ben je best nieuwsgierig naar hoe je gevaren hebt en hoe anderen gevaren hebben. Hoe ga je informatie vinden?

 

Het bestuur gaat de komende dagen alle tracks zorgvuldig bekijken en eventueel corrigeren of aanvullen met gegevens uit de ingeleverde logboeken. Dat zal de komende dagen online te zien zijn door verschuivingen in de uitslagen van de banen.

 

Als dat allemaal gedaan is, worden eventuele strafplaatsen verwerkt. Die worden helaas niet via het online platform Mijnzeilwedstrijden verwerkt, maar in berekeningen die niet online te vinden zijn.

 

We streven ernaar rond 20 oktober 2019 een officiële voorlopige uitslag te publiceren op onze website. Kijk daar goed naar, want er kunnen best administratieve foutjes in zitten. Laat ons uiterlijk 25 oktober weten wat je denk dat er niet klopt, dan zullen we contact met je hebben en zorgen dat het goed komt te staan. Je kunt hiervoor de contactpagina gebruiken.

 

Op woensdag 30 oktober 2019 zullen we de definitieve uitslag bekend maken bij de prijsuitreiking aan boord de Abel Tasman in de Bataviahaven. We zien elkaar daar graag weer terug!