Title Image

Elke keer beter!

Elke keer beter!

Na een bijzondere en typische editie van de 200 Myls ‘SOLO’ is er op 30 oktober 2019 een reuze gezellige prijsuitreiking geweest. Het was al met al dit jaar weer een reuze geslaagd evenement, ondanks de zware omstandigheden door invloed van heftige buien.

 

Naast het loven en het in het zonnetje zetten van alle prijswinnaars, werd er ook bij stilgestaan dat deelnemers, die zich vóór of tijdens de wedstrijd terugtrokken of langer ergens bleven liggen, minstens zo verstandige zeilers zijn als diegenen die de elementen wél getrotseerd hebben.

 

De organisatie heeft zelf een aantal punten genoteerd die we volgend jaar anders willen doen. En zoals elk voorgaande  jaar roepen we eenieder op die ideeën heeft hoe het evenement nóg beter of nóg leuker kan worden, die ideeën met ons te delen door een mailtje te sturen aan ‘evaluatie@200myls.nl’. Je krijgt dan een ontvangstbevestiging en de door jou ingebrachte punten zullen tijdens onze evaluatiebespreking doorgenomen worden. Je krijgt dan ook terugkoppeling op wat er besloten is over de door jou ingebrachte punten. Dien s.v.p. je punten in uiterlijk op 12 november.