Title Image

Donderdag, de tweede dag

Donderdag, de tweede dag

Vandaag was een turbulente dag. Bovenop al sportieve wind kwamen er enkele enorme buien voorbij.

e7de4d1a-9eb9-4a03-99c9-956b64c923f9

Indrukwekkende beelden vanaf de Geisha

 

Al met al hebben de weersomstandigheden, in combinatie met de weersverwachtingen, ertoe geleid dat tot zover al 32 zeilers de handdoek in de ring hebben gegooid. Maaaarrr: We vernemen ook dat een aantal zeilers al over 160 mijl gevaren hebben om nu strategisch rust te gaan nemen. En dat er zeilers creatief aan het knobbelen zijn hoe ze binnen de regels kunnen varen als het kan en kunnen stilliggen als dat beter is… Zo was het spelletje bedoeld, fascinerend om te volgen. We verwachten geen finishers binnen de komende 36 uur, maar het is nu al spannend wie er eerst en vooral wie er op klassement hoog gaat scoren.

 

Om e.e.a. te bekijken, speel vooral met de trackingpagina en selecteer deelnemers.  Veel plezier met volgen van je favoriet, die sowieso jouw winnaar wordt!

7519f7fc-00d4-4b22-abd1-d193f0b1c56d

Afgemeerde deelnemers tegen buiige achtergrond, door Full House