Title Image

Prijsuitreiking

Prijsuitreiking

In de huidige tijd m.b.t. de Covid pandemie, nemen we de maatregelen die door de overheid worden opgelegd erg serieus. We kunnen daarom maar een paar personen bij de prijsuitreiking uitnodigen. Deelnemers hebben daarover een mail ontvangen.

 

Niet getreurd, we gaan proberen alle deelnemers en volgers de prijsuitreiking te laten beleven en wel op de volgende manier: We gaan proberen de prijsuitreiking te streamen via YouTube. Mocht dat overhoopt niet lukken (is weer een nieuwe ontwikkeling met technische uitdagingen) dan nemen we de prijsuitreiking sowieso ook op in een video en wordt die nog dezelfde avond op ons YouTube kanaal geplaatst. Details over hoe je die stream en/of video kunt zien volgen later.

 

Dit weekeind gaan we dat allemaal proberen te organiseren en te testen. Houd dus woensdagavond 7 oktober nog even vrij in je agenda, want we willen dat jullie het allemaal mee kunnen krijgen.