Title Image

Prijsuitreiking

Prijsuitreiking

Op 7 oktober hebben we in klein én in groot comité een prijsuitreiking gehouden: Klein comité volgens de Coronarichtlijnen op lokatie in Lelystad en groot comité via een livestream op YouTube. Helaas waren de eerste minuten van de livestream rommelig en zonder geluid, onze excuses daarvoor. Maar daarna liep het beter en konden we in goede sfeer de diverse winnaars in het zonnetje zetten.

 

Paul van de Pol was de winnaar van de Jan Luyendijk Trofee: Voor de meest onderscheidende prestatie: Paul was herstellende van een vervelende ziekte en daaropvolgende operaties en had in de revalidatie zichzelf tot doel gesteld om in 2020 aan de startlijn te verschijnen van de 200 Myls ‘SOLO’. Dat is gelukt en daarvoor de prijs.

 

Het was dit jaar niet te doen om pechprijzen uit te loven: Er was zoveel pech en schade dat iemand eerlijk een pechprijs toekennen een beetje moeilijk werd. Daarom werd gekozen om een willekeurige loterij te houden en zo wonnen vijf deelnemers een waardebon om te besteden bij één van onze trouwste sponsoren: Dekker Watersport uit Zaandam. Waarvoor dank en hulde!

 

De prijzenwinnaars worden genoemd in de definitieve uitslag, zoals die hier te downloaden is.