Title Image

Basis SW

Basis SW

De organisatie van de 200 Myls ‘SOLO’ heeft besloten dat de 2021 editie van ons evenement verzeild zal gaan worden volgens de oude beproefde methode van ‘basis SW’. De systematiek van SW wordt volledig ondersteund door het KNWV. Dat wil zeggen dat het KNWV de lijst van basis SW beheert en publiceert. Mocht een jacht niet in de database van het KNWV voorkomen, dan zal een deelnemer zelf bij het KNWV een basis SW moeten aanvragen. Daarnaast zullen eventuele discussies over de juistheid van de basis SW factoren met het KNWV gevoerd moeten worden en dus niet met de organisatie van de 200 Myls ‘SOLO’.

De officiële aankondiging dat de basis SW factor als handicap voor de 2021 editie van de 200 Myls ‘SOLO’ gebruikt gaat worden, zal in de wedstrijdaankondiging opgenomen worden. Inschrijvers hebben zodoende de mogelijkheid zich in te schrijven in de wetenschap dat de, door het KNWV vastgestelde, basis SW factor de door ons gehanteerde handicap zal zijn.
De organisatie staat niet open voor verdere discussie over dit onderwerp, omdat dit slechts een klein ondergeschikt onderwerp is van een veel groter leuk zeilevenement.