Title Image

Wedstrijdbanen bekend

Wedstrijdbanen bekend

De wedstrijdbanen voor dit jaar zijn via deze link te vinden en anders via het menu ‘wedstrijdinformatie’ en dan ‘banen’. De namen van de boeien die gebruikt worden, zie je als je op een boei staat met je muis. Onder de banenkaarten kun je ook tabellen van de banen vinden en zelfs GPX-bestanden. Die bestanden zijn niet voor navigatie bedoeld, lees vooral de disclaimers, anders gebeuren er misschien ongelukken en die zijn dan voor je eigen rekening en risico.

Deelnemers die al eerder meededen zullen zien dat de presentatie een stuk professionele geworden is en daardoor makkelijk te raadplegen is.

Ook zullen we dit jaar, dankzij de tomeloze inzet van één van onze bestuursleden, kunnen genieten van tussen- en eindstanden in een presentatie ‘next level’. Wil je in dat nieuwe systeem hoog in de ranglijsten terecht komen, zul je helaas gewoon ouderwets hard  en vooral slim moeten zeilen.