Title Image

Voorlopige uitslag bekend

Voorlopige uitslag bekend

De voorlopige uitslag is vastgesteld en zijn te vinden via deze link. Kijk daar goed naar en mocht je van mening zijn dat er iets niet klopt, dan horen we graag van je. Je kunt ons dan bijvoorbeeld via de contactpagina een berichtje sturen. Doe dat wel uiterlijk 8 oktober. Vragen en opmerkingen na 8 oktober worden in principe niet meer meegenomen in de overwegingen voor het vaststellen van de definitieve uitslag.

Het goed invullen van het logboek is een vanouds belangrijk onderdeel van het evenement. Er is al heel veel van de administratieve lasten weggenomen doordat je geen foto bij de boei hoeft te maken, dat je je zeilvoering en de weersomstandigheden bij het ronden van de boei niet hoeft te beschrijven en dankzij de tracking wordt de rest van het logboek voor je voorbereid. Je hoeft ons ook niet meer voor te rekenen hoeveel je gerust hebt, want dat bleek voor enkelen een niet op te lossen raadsel. Wat nu rest is een zeer beperkte set data invoeren en checken. Je kunt daarbij de boeipassages checken tegen de data van de tracker en enkele andere basisfouten wordt je door het systeem op gewezen. Maar de verantwoordelijkheid van de kwaliteit van het logboek en het goed inleveren van je logboek liggen nog steeds bij de deelnemer. Als je bijvoorbeeld de passagetijden van de boei verkeerd registreert en noteert, dan staan daar strafpunten tegenover.