Title Image

Wedstrijdaankondiging en wedstrijdbepalingen

Wedstrijdaankondiging en wedstrijdbepalingen

De nieuwe wedstrijdaankondiging en de wedstrijdbepalingen zijn in één document (hierna genoemd ‘WAB’) te vinden op de pagina van wedstrijddocumenten en hier te downloaden (V1.2)

In 2024 kun je direct via onze eigen website inschrijven via een speciaal menu dat op 1 maart zichtbaar wordt. Lees vooral de WAB goed door voordat je je inschrijft, om zeker te stellen dat je boot en jijzelf kunnen voldoen aan de bepalingen.

De WAB is door de jaren heen een lijvig document geworden, daar zijn we ons van bewust. Dat komt o.a. doordat het zich ontwikkelt door ervaringen, door evaluatie en vooral ook omdat diverse zaken uitgebreid uitgelegd en toegelicht worden.

Als je e.e.a. nóg beter wilt doorgronden én heb je wel zin in een gezellige avond met andere zeilers, dan kunnen we je aanraden gezellig naar de Schippersbriefing te komen in Restaurant NeXt in Lelystad op 12 april 2024 om 20:00 uur.