Title Image

DE BANEN 2023

Banen 2023 (versie 3)
Let op: De getoonde kaarten en boeiposities zijn indicatief en niet geschikt voor navigatiedoeleinden.

Klik hier voor de banen in een volledig window

Banenboek

Het uitgebreide banenboek kunt u via de onderstaande link downloaden. De afstanden en te varen koersen in het banenboek zijn indicatief en gebaseerd op de meest recente posities van de genoemde merkteken zoals bij ons bekend. Voor de exacte posities van de merktekens verwijzen wij naar de meest recente publicaties van RWS en de BaZ. Wanneer merktekens van de baan verplaatst worden en deze verplaatsing kenbaar wordt gemaakt middels BaZ zullen wij proberen de banen aan te passen zodat alle banen weer ongeveer 200 mijl lang zijn. Voor banen die langer of korter zijn dan 200 mijl wordt een correctie toegepast op de gezeilde tijd van deelnemers in de betreffende baan.

Banen 2023 versie 3

 

GPX-bestand

Bij deze publiceren we ook een GPX bestand van de banen. Let op:

De stichting 200 Myls ‘SOLO’ publiceert dit bestand ter indicatie van de boeiposities van de te varen banen. De actuele boeiposities van elke boei dient door de deelnemer voorafgaand aan de wedstrijd zelf te worden gecontroleerd. De fysieke boeien dienen in de wedstrijd te worden gerond. Indien de posities van de fysieke boeien afwijken dienen de deelnemers deze zelf aan te passen.

Stichting 200 Myls ‘SOLO’ publiceert dit bestand zonder enige vorm van aansprakelijkheid m.b.t. veiligheid of optimaal zeilen van de wedstrijd, of elke andere vorm van aansprakelijkheid.