Title Image

Voorpret én oefening

Voorpret én oefening

Dit jaar zullen we voor het eerst alleen digitaal ingeleverde logboeken accepteren, i.v.m. de geautomatiseerde verwerking daarvan. Geen paniek! Je kunt tijdens het evenement zelf gewoon een papieren klad bijhouden en ná de wedstrijd, als je weer fris ruikt en wat uitgerust bent, het digitale logboek invullen en inleveren.

 

Als vingeroefening en zodat je kunt testen welke software jij het liefste gebruikt (we raden Acrobat Reader aan), kun je hier een anoniem logboek downloaden. Je kunt proberen hoe het werkt om die in te vullen, te bewaren en later weer verder in te vullen. De zwarte vlakken op het voorblad kun je niet bewerken. Die zullen t.z.t. ingevuld aan je aangeleverd worden.

 

Mochten er vragen rijzen, dan horen we dat graag. Veel plezier met de voorpret!